Overwatch

Comparația Overwatch de la Gamespot – Incompetență legendară, reclamă premeditată sau glumă neinsipirată?

Gamespot este unul dintre cele mai mari site-uri specializate în gaming, și pe bună dreptate. Într-o eră în care internetul era doar la început, și modem-urile țiuiau de parcă erau torturate când încercau să se conecteze la Rețeaua Mondială, Gamespot era o sursă respectabilă de știri, recenzii și prime impresii. Era internetului accesibil a împins site-ul să utilizeze materiale video (mai ales pentru recenzii la apariții mari), fiind una dintre puținele surse de informații care analiza și demonstra jocurile în același timp.

Deși site-ul este încă destul de activ,  acesta a suferit recent numeroase disponibilizări de personal, multe emisiuni populare fiind de-a dreptul anulate, iar acum o mare parte din recenzii sunt realizate de freelanceri pentru site. Însă compromisurile încep să își spună cuvântul.

În 31 Martie 2016, cei de la Gamespot au lansat o comparație între variantele de PC și Playstation 4 a jocului Overwatch, în care varianta PC arată net inferior celei PS4. Fani atenți au încercat săechivaleze grafica prezentată pe PC în comparație, doar ca să descopere că setările folosite în comparație erau în mare parte cele mai scăzute (Low).

Ce a urmat a fost o absolută măcelărire a comparației, atât de Youtube-eri mari cât și de comunitatea de gaming. Fie că este vorba de un editor atât de incompetent încât nu știa de setări grafice, o tentativa de reclamă premeditată sau o glumă neinsipirată, un lucru e clar. Marii au decăzut și am ajuns în punctul în care Youtube este cea mai fiabilă sursă de informații detaliate. Cum se schimbă vremurile..

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

getrektlogo

getrekt.ro s-a născut din pasiune pentru jocuri. Urmărim să informăm gamerii români cu informații exacte, de ultimă oră despre jocuri video și nu numai. Știri, topuri și diverse articole despre gaming, getrekt.ro - totul despre gaming.